YARD GARD ultrahangos készülék kártevők ellen / 370 nm

28900 Ft

  • rágcsálók, repülő emlős, vadak ellen

  • hatékony ultrahangos védelem

  • elemmel és hálózatról is működik

 

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

YARD GARD ultrahangos rágcsálóriasztó készülék 370 m²-re:

Ismerkedjen meg ezzel a kiváló ultrahangos kártevőriasztó készülékkel, mely kültéren és beltéren is egyaránt használható. Nagy hatékonysággal riasztja el és tartja távol a rágcsálókat. A készülék használatát a föld felet közlekedő kis és nagytestű állatok ellen lehet használni. Ilyen lehet az egér, a patkány, a nyest és a kutya, macska. Hogy miért csak ezen állatok ellen hatásos? A válasz roppant egyszerű, mivel az eszközt a földfelszínen, vagy attól kicsit feljebb kell elhelyezni, mindenképp olyan magasságban ahol az elriasztani kívánt állatok is mozognak. Ha túl magasra szereljük fel, pl a házunk falára, akkor jelentősen romolhat az eszköz hatásfoka.

A YARD GARD ultrahangos rágcsálóriasztó készülék működéséhez szükség van 4 db C típusú elemre, vagy egy adapterre. Adapter használatakor azonban nem javasoljuk a szabad ég alatti használatot, nehogy zárlat keletkezzen. Kültéri használatkor az elemek használatát javasoljuk!

Hogyan is működik ez az ultrahangos kártevő riasztó:

Az ultrahangos kártevőriasztó működése nem túl bonyolult. Az elemek beszerelése vagy hálózatra csatlakozása után kapcsoljuk be és helyezzük el a kívánt helyre. Egy kisebb méretű kert esetében javasoljuk, hogy az egyik sarokba kerüljön, hogy a lehető legnagyobb területet le tudja fedni az ultrahanggal. A készülékben egy infravörös mozgásérzékelő kapott helyet, így nem is működik állandóan, így spórol az energiával is. Azonban ha mozgást észlel akkor bekapcsolja az ultrahang sugárzást és a frekvencia állandó változtatásával megzavarja az állatok érzékszerveit. Így a kis és közepes testű állatok inkább eladják ezt a területet és remélhetőleg nem is térnek vissza.

Milyen üzemmódban használható a készülék?

Ez a kártevő és vadriasztó 8 üzemsódban használható. Minden elriasztani kívánt állatfajta ellen külön, külön kell beállítani, így lehet a leghatékonyabb. A nyolc állás a következő képen oszlik meg:

1; rágcsálók, denevérek, 2;nyúl, macska,kutya, 3; borzfélék, 4; oposszum, 5; tatu, 6; mosómedvék, 7; szarvas, 8; rovarok,

Áruházunkban más, hatékony ultrahangos készüléket is talál, ha olyan állatokkal szeretne elriasztani mint a pocok, vakond. Ekkor nyújthat megoldást a Napelemes ultrahangos vakondriasztó mely a föld alatt közlekedő állatok ellen hatékony. Minden ilyen megoldás követendő, hisz az állatokban semmilyen kárt nem okozunk. Ha tehetjük, védjük meg őket!

További információk

Tömeg1 kg
Méretek20 × 15 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YARD GARD ultrahangos készülék kártevők ellen / 370 nm” értékelése elsőként