Ultrahangos kutya és macskariasztó / 200 m²

19900 Ft

 • ultrahangos és villanófényes védelem

 • elemmel és hálózatról is működik

 • kutyák, macskák, rókák, nyest ellen

Elriasztók.hu webáruház előnyök!

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Ultrahangos kutya és macskariasztó villanófénnyel:

A Garden Protector 2, egy ultrahangos kutya és macskariasztó készülék kutyák,macskák és menyétek vagy pockok ellen is. A készülék villanófénnyel és ultrahanggal maximum 200 m²-es területet képes megvédeni. Kiváló eszköz olyan épületeknél melyen kertje, udvara nem teljesen zárt. Így anélkül képes akár a kisebb vadállatokat távol tartani és elriasztani, hogy bármilyen az állatokra veszélyes eszközhöz kelljen nyúlnunk!

Hogyan működik ez az Ultrahangos kutya és macskariasztó eszköz:

A készülék több lépésben állítható a különböző állatok ellen. Ezt a funkciót lejjebb ismertetjük.. Az elsődleges védelmet az ultrahang kibocsájtás biztosítja. Ez egy olyan, az állatok számára kellemetlen frekvencián üzemel amit inkább nagy ívben elkerülnek. Már nagy távolságról is meghallják az érzékyen fülekkel és meg sem próbálkoznak a közelébe kerülni a készülék által védett területhez.

Második védelmi vonal pedig a villanófény vagy vaku használata. Ezt egy mozgásérzékelő aktiválja és 7 másodperc alatt 5 alkalommal villan fel nagy fényerővel. A vaku funkció kikapcsolható. Ha a készülék elemmel működik, akkor a villanófény kikapcsolásával akár 30% üzemidő is nyerhető.

A Weitech Ultrahangos kutya és macskariasztó készülék két módon is működtethető. Elemes működtetéshez szükség van 4 db Góliát elemre. Az elem nem tartozéka a gyári csomagolásnak, az külön megvásárolható az áruházunkban itt. Az elemek behelyezéséhez csak a készülék hátlapját kell eltávolítani és a leírás szerint behelyezni. Bekapcsolás után már működik is riasztókészülék.

Ha az eszközt árammal szeretné üzemeltetni, akkor ehhez szükség lesz egy adapterre ami szintén nem része a csomagnak, de itt megvásárolható. Az adaptert csak tatlakoztatni kell a készülékhez és a hálózati aljzatba. Ezen használat esetén javasoljuk a villanófény használatát is.

A készülék több frekvencián, fokozaton használható a különféle állatok ellen:

 • 1-7 állás: macskák
  2-7 állás: kutyák
  3-7 állás: rókák
  4-7 állás: nyestek
  5-7 állás: nyulak
  6-7 állás: gémek

 

További tartalmakért látogasd meg ez Elriasztók.hu facebook oldalát is, hogy értesülj a legújabb akciókról.

További információk

Tömeg0.55 kg
Méretek19.5 × 17.5 × 9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultrahangos kutya és macskariasztó / 200 m²” értékelése elsőként