Ultraerős és méregmentes rágcsáló ragasztó

2750 Ft

  • ultraerős ragasztó egér, patkány ellen

  • vegyszer mentes védelem a lakásában

  • gyermekek elől távol tartandó!

 

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ERBR0101964 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Tack-Tick méregmentes rágcsáló ragasztó:

A The Big Chees rágcsáló ragasztó tubusban egy méregmentes ragasztó formula található, amely nagy hatékonysággal képes a nem kívánt kistestű rágcsálókat elejteni. Ha kerülni szeretnék a vegyi anyagok használatát a lakásában, akkor ez az ultraerős rágcsáló ragasztó Önnek lett kitalálva. A ragasztó előnye, hogy nem válogat, hiszen rágcsálókon kívül képes különféle rovarokat is elejteni, legyen szó csótányról vagy hangyákról a otthonunkban.

Elhelyezéskor ügyeljen rá, hogy gyermekek és háziállatok ne férhessenek hozzá a ragasztóhoz, illetve a kihelyezett csapdához!

Hogyan kell a rágcsáló ragasztót használni?

Az ultraerős rágcsáló ragasztó tubusán lévő kupak segítségével lyukassza ki azt a végénél. Ezután a ragasztót nyomja rá egy kisebb fadarabra vagy erősebb kartonra. A ragasztóval ellátott lapot helyezze azon helyre ahol már sajnos észlelte a rágcsálók jelenlétét. Ahhoz, hogy javítsa a csapda hatékonyságát, javasoljuk csalianyag kihelyezését is a ragasztóval kezelt felület közepére. Itt több lehetőség között is válogathat, mivel a rágcsálók több fajta házi eledelre hamar rákapnak  Ezek lehetnek csokoládé, szalonna, hal, mogyorókrém is, vagy akár vásárolhat kész csalianyagot is áruházunkból.

Ha más típusú rágcsálócsapdákat vagy élve fogókat keres, akkor nézzen szét az egerek és patkányok ellen szánt termékeink között.

További tartalmakért látogasd meg ez Elriasztók.hu facebook oldalát is, hogy értesülj a legújabb akciókról.

További információk

Tömeg0.16 kg
Méretek4 × 5.5 × 19.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultraerős és méregmentes rágcsáló ragasztó” értékelése elsőként