Napelemes kutya, macska – és nyestriasztó ultrahanggal / 75 m²

15900 Ft

  • GARANCIA: 1 ÉV

  • napelemmel működő ultrahangos kisállat riasztó

  • kutya, macska, nyest, pocok, róka ellen

  • 75 m² területet képes megvédeni

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ELR-WK0053 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Kültéri napelemes kutya és macskariasztó, nyestriasztó ultrahanggal – 75 m²:

Kültéri napelemes kutya és macskariasztó egy kisméretű, kompakt állatriasztó készülék. Ha van Önnek egy kisebb telke, nyaralója vagy akár egy kertes háza, talán már Önnel is előfordult, hogy betévedett rá egy macska vagy kutya. Netán a játszóteret, homokozót szeretné tisztán tartani? Erre jó megoldást nyújt a napelemes kutya- és macskariasztó ultrahanggal működő készülékünk. Sokan nem kedvelik ezt a pillanatot és szeretnék ezen állatokat távol tartani. Ha azonban kocsi is áll az udvarban, akkor még a nyest ellen is megfelelő védelmet nyújt ez a készülék. Az autónk védelmében érdemes két terméket átlósan kihelyezni, így biztosítjuk a teljes lefedettséget.

A napelem mellett a termékben cserélhető akkumulátoros elemek vannak, így ennek köszönhetően este és borús időben is hatékonyan fejti ki hatását.

Ebben a készülékben elhelyezésre került egy mozgásérzékelő így csak akkor aktiválódik, ha valóban bejutott a kertbe egy kisebb méretű állat. Alvó állapotban pedig spórol az energiával, hiszen a napfény csak napközben képes tölteni. A kisállatok mint pl: kutya, macska, róka érzékelése után folyamatos hangjelzést bocsájt ki magából. Ez a hangjelzés 7 másodperc hosszúságú majd utána 5 másodpercig inaktív állapotba kerül. Itt újra a mozgásérzékelőn van a lényeg, mert csak akkor aktiválja újra a hangadást ha újra mozgást észlel.

Ez a kültéri napelemes kutya és macskariasztó készülék maximum 75 m²-t tud megóvni az állatoktól.

A Napelemes kutya és macskariasztó ultrahanggal működő készüléket megvásárlás után érdemes több napig tesztelni. Ha a használata ellenére nem fejti ki a kívánt hatást, akkor egy másik helyre kell áthelyezni. Fontos, hogy minél egybefüggőbb, nagyobb területet tudjon ellenőrizni a mozgásérzékelő és megvédeni az ultrahang.

Néhány ember számára zavaró lehet a készülék által kibocsájtott hang. Ilyenkor nem kell mást tenni, mint emelni a készüléken a hang frekvenciáját, hogy az emberi fül számára már ne legyen hallható. Így a napelemes kutya és macskariasztó csak az elriasztani kívánt állatokat zavarja meg, a szomszédok nyugalmát már nem!

A Weitech cég több más, kisállat riasztót és más hasznos eszközt is gyárt, melyek megvásárolhatóak áruházunkban. Ha nagyobb területet kíván megvédeni, akkor javasoljuk több napelemes készülék megvásárlását, vagy egy nagyobb hatósugarú, akár 200 m² megvédésére is alkalmas kutya és macskariasztó beszerzését.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napelemes kutya, macska – és nyestriasztó ultrahanggal / 75 m²” értékelése elsőként