Nagyfeszültségű elektromos egércsapda

15490 Ft

  • GARANCIA: 1 ÉV

  • 4 db elemmel működő, elektromos egércsapda

  • humánus, gyors megoldás egerek ellen

  • 4 db elemmel kb: 80-100 egér ejthető

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: ERBR0101982 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Humánus és gyors megoldás ez a Nagyfeszültségű elektromos egércsapda:

Előfordulnak a lakásában egerek? Régebb óta küszködik velük? Mindig visszatérnek? Akkor ez az elektromos egércsapda Önnek a legjobb megoldás.

Sajnos nagyon sokunk életét meg tudják keseríteni a kistestű rágcsálók. Ezzel sokan vagyunk így. Ha meg akarja szüntetni az egerek jelenlétét a lakásában, garázsában vagy bármilyen egyéb helyiségében, akkor ez jó megoldás lehet. Fontos tudnia, hogy ez egy NEM élvefogó csapda. Ha a sok bosszankodás mellet mégsem szeretné bántani az egereket, akkor ez nem az Ön terméke. Ilyen megoldáshoz javasoljuk a Egér élvefogó fémdoboz csapda használatát, mely termék nem okoz kárt az egerekben. Ha azonban kiirtani szeretné a kis rágcsálókat, akkor válassza ezt az egércsapdát.

Hogyan működik ez a nagyfeszültségű elektromos egércsapda?

Nagyfeszültségű elektromos egércsapda falnál - Elriasztók.huMűködése roppant egyszerű és nagyszerű. A készülékbe helyezett 4 db ceruzaelemmel egy nagyon hatékony eszköz válik belőle. Az elemek beszerelése után helyezze a csapdát a fal síkjába olyan helyen, ahol már többször találkozott egérnyommal. A csapda tetejét felnyitva helyezzen el valamilyen kis házi csalianyagot a csapdába, vagy ha szeretné, nálunk is vásárolhat egy kiváló egércsalogató terméket. Ennek a csalianyagnak a hatása garantált a gyártó és a vásárlók véleménye szerint. Miután a csapdába elhelyeztük a csalit, zárjuk le a tetejét, illesszük a fal mellé és kapcsoljuk be a kapcsolóval. Utána már csak türelem kell, hogy az egér besétáljon a csapdánkba.

Miután az egér a csapdába sétált, a súlyával rövidre zár egy elektromos áramkört, mely az állat testébe jutva megöli azt. A csapdát ezután javasoljuk kiüríteni s újra üzembe helyezni addig amíg észleljük az egerek jelenlétét a környezetünkben. Ha az Ön életterében is vannak rágcsálók (Egér, Patkány), akkor mielőbb irtsa ki őket, mert sajnos rengeteg kórokozót vagy fertőzést is hordozhatnak ezek a kistestű rágcsálók.

Mit lehet tudni a The Big Chees cégről, aki ezt a nagyfeszültségű elektromos egércsapdát is gyártja?

A cég az egyik legjobb a piacon amivel az otthoni felhasználók, vásárlók élhetnek. Jó minőségű és hatékony egércsapdákat, patkánycsapdákat gyártanak. Mi jelenleg ennek a cégnek a termékeit javasoljuk leginkább megvásárolni a PEST-STOP cég termékek mellet. Itt kis eséllyel csalódik, nem dobja ki a pénzt az ablakon.

További információk

Tömeg03 kg
Méretek22 × 13 × 6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagyfeszültségű elektromos egércsapda” értékelése elsőként