Kültéri ultrahangos kisállat elriasztó

16800 Ft

  • kisállat riasztó készülék 150 m²-re

  • nyest, kutya, macska, róka ellen

  • kültéren használható, esőálló készülék

4 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Kültéri ultrahangos kisállat elriasztó maximum 150 m² terület megóvására kisebb állatok ellen:

Jelenleg ez az egyik legfejlettebb ultrahangos nyestriasztó készülék ami egy kültéri ultrahangos kisállat elriasztó nem csak a nyestek ellen. A készülék 3 fajta változó frekvencián működő készülék amely ennek a tulajdonságának köszönhetően nagyon hatékonyan tartja távol a nem kívánt kistestű állatokat a kertünkből.

A készülék az állatok számára telhessen ártalmatlan, nekik semmilyen károsodást nem okoz, Az készülék által kiadott ultrahang az emberi fül számára nem hallható, így minket nem zavar. Azonban mindenképpen figyeljen arra, hogy az esetleg ön kis kedvenc háziállatait azonban szintén zavarhatja a készülék. Így lehet, hogy saját kutyus vagy cica birtoklása esetén más terméket kell választani a nyest/menyét kategóriából,

Mik az ultrahangos nyestriasztó készülék legfontosabb jellemzői:

A készülék 2 db 9 voltos elemmel működik, amik nem tartozékai a gyári csomagnak, azonban nálunk beszerezheti hozzá az elemeket. Az ultrahangos készülék a csomagban található kiegészítőinek köszönhetően a földbe szúrható, vagy akár falra is szerelhető úgy, ahogy a galériában található képeken is látható. A készülékben elhelyezésre került egy mozgásérzékelő, így ha nem aktiválódik az érzékelő, akkor nem működik feleslegesen a riasztónk. Így ha elemmel használjuk, hosszabb ideig marad működőképes az eszköz.  A készüléken lévő LED lámpa jelzi, hogy a készülék üzemkész állapotban van-e. Ha hálózatról szeretné használni a készüléket akkor ezt az univerzális Pest-Stop adaptert vegye meg a készülék mellé.

Készülék üzemmódjai, frekvencia tartományok:

A elriasztó készülékünk alap állapotban ki van kapcsolva, bekapcsolás után ha mozgásérzékelős üzemmódot kívánunk használni akkor “B” állásba kell kapcsolni a készüléket. Fontos, hogy a mozgásérzékelő 60 fokos szögben lát és érzékel, valamint a 15 méteres távolságon belül elhaladó kutya, macska, nyest és rágcsálók képesek aktiválni a készüléket. Aktív állapotban kék led fény világít.

Frekvencia: (a frekvencia kapcsolóval választhatjuk a riasztani kívánt állatot)
1, Patkány, Kistestű macska, Madarak, Nyúl (38 Khz-42KHz)
2, Macska, Kistestű kutya (23KHz-27KHz)
3, Nagyméretű kutya, Nyest, Macska, Róka, Szarvas (18KHz-20KHz)

Ha szeretne többet megtudni a menyétekről akkor itt sok hasznos és érdekes dologra bukkanhat. Ha tehetjük, mindenképp az ilyen, ultrahangos készülékek használatát javasoljuk bármilyen már, az állatokra veszélyes eszközökkel szemben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kültéri ultrahangos kisállat elriasztó” értékelése elsőként