Élvefogó egércsapda csalétekkel

5490 Ft

  • 4 egér elfogására alkalmas

  • tisztán, könnyen kiüríthető

  • egyszerű használat

10 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ERBR0101965 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Hatékony élvefogó egércsapda csalétekkel 4 egér elfogására:

Nem sok csúnyább és visszataszítóbb rágcsáló van az egérnél. Sokan utálják őket. Az egerek és patkányok sok gondot tudnak okozni a lakásunkban. Mindent megrágnak, kilyukasztanak és ottmarad utánuk a veszélyes ürülék is. Ez az alagutas élvefogó csapda egy kiváló lehetőség arra, hogy különösebb gond nélkül tudjunk egyszerre több egeret is elfogni. A The Big Chees márka sok más terméke mellet ez egy igen hatékony, élvefogó csapda egerek ellen. A csapdához tartozó csalianyaggal tudjuk növelni a működése hatékonyságát.

Miért javasoljuk a Big Chees cég egérfogóját más olcsóbb cég termékével szemben?

Ez az angol cég már 1993 óta foglalkozik különféle rágcsálók elleni csapdák, élvefogók ás más termékek fejlesztésével. A nevük a rágcsálócsapdák esetén egyet jelent a minőséggel. Mi is leginkább ezen cég termékeit javasoljuk megvételre és használatra.Termékeik megbízhatóak és hosszú távra vannak tervezve akár úgy is, hogy csak a csalianyagot kell után tölteni.

Kinek javasoljuk ezt a hatékony egércsapdát?

A válasz nagyon egyszerű. Mindenkinek aki nem akar az egerekkel közvetlenül érintkezni. Ez az eszköz lehetővé teszi maximum 4 egér egyszerre történő elkapását és biztonságos tárolását míg valaki ki nem üríti az élvefogó csapdát.

A csapdát kicsomagolva nem sok dolgunk lesz a beüzemeléssel. A csomagban található csalianyagot kell élősszőr is az élvefogó csapdában elhelyezni, majd a csapda tetejét visszazárni. Ezután a csapdát helyezzük azon fal mellé merőlegesen, ahol már tapasztaltuk az egerek, parányok mozgását. A csapdába fúrt szellőzőknek köszönhetően a csalianyag illata hamar elterjed és megérzik a rágcsálók. Innentől kezdve csak idő kérdése, hogy az alagúton és billenőajtón keresztül mikor sétál bele a csapdába az egér. A csapda teteje átlátszó műanyagból készült, így egy egyszerű szemrevételezéssel is megállapítható, hogy van-e egér vagy patkány az élvefogó csapdában. Ha a gyári csalianyag esetleg elfogyott de még mindig vannak rágcsálók a lakásban, használhat akár a házban lévő csalétkeket is. Ilyen csalianyag lehet a csokoládé, mogyoróvaj, szalonna, hal, mazsola.

Reméljük, hogy az élvefogó csapda a megvásárlása után valóban hatékonyan fog önnek is segíteni a rágcsálók elleni harcban.

További tartalmakért látogasd meg ez Elriasztók.hu facebook oldalát is, hogy értesülj a legújabb akciókról.

További információk

Tömeg0.2 kg
Méretek5 × 10.5 × 20 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élvefogó egércsapda csalétekkel” értékelése elsőként