Egyszerűen zárható dobozos egércsapda

5490 Ft

  • könnyen zárható egércsapda mérgek tárolására

  • a csapda használható gyerekek és házállatok mellet is

  • az egérfogó doboz erős polipropilénből készült

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ERBR0101986 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Könnyen zárható egércsapda műanyagból:

Egyszerű dobozos egércsapda az ön biztonsága érdekében. Használt már valamilyen egérirtó mérget vagy csalogató anyagot az egerekkel szemben? Mindig gondot okozott, hogy hova is helyezze el a mérget úgy, hogy a háziállatok és esetleg más emberek, gyerekek ne férjenek hozzá? Ez főleg akkor nagyon fontos, hogy ha a csapdát egérirtó szerrel használja ami az emberekre is roppan veszélyes lehet.

Ha igen, akkor ez a dobozos egércsapda lehet a megoldás erre a problémára. A doboz könnyen és jól zárható, ellen áll a külső hatásoknak ha esetleg az udvaron kellene használnia. Nem ázik be és nem is fagy szét a nagy hidegben sem. Ezzel szemben a doboz belsejében elhelyezett egércsali vagy rágcsálóirtó szer sem veszít hatásából, ha ebben a csapdában veti be a kistestű rágcsálók ellen.

Miért ezt a könnyen használható dobozos egérfogót?

Nos erre a kérdésre sok, de roppant kézenfekvő válaszunk van. A csapda masszív, a benne található egérfogó is igen hatékony. Ha az állat belépett az egérfogó doboz bejáratán, onnan szinte biztos, hogy élve már nem jön ki. A csapda hatékonyságát jelentősen lehet javítani ha az egerek ellen javasolt egér és patkányirtó granulátumot használja. Mivel ez a rágcsálóirtó szer késleltetett hatású, így ha ne adja ég az egér mégis megmenekül a dobozból élve, azonban fogyasztott a méregből, akkor is biztos lehet benne, hogy 4 – 6 nap múlva az állat elpusztul. A dobozban található csapda könnyen eltávolítható úgy, hogy az elfogott egérhez ne kelljen hozzáérnünk. Így a csapda és a doboz is újra hasznosítható ha szüksége van rá.

Van más megoldás ez egerek, patkányok ellen?

Igen van, hiszen üzletünkben rengeteg humánus, ultrahangos rágcsálóriasztó készüléket is árulunk. Ezek nem ölik meg az állatokat, csak az állandóan változó ultrahang miatt inkább elmenekülnek az otthonunkból vagy annak környezetéből. Ilyen termék az ultrahangos kártevő riasztó készülék, amely elemmel működik. Ha több hasznos információt szeretne megtudni az egerek veszélyeiről, akkor olvassa le a Wikipédia egerekről szóló cikkét.

További információk

Tömeg0.3 kg
Méretek15 × 12 × 6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyszerűen zárható dobozos egércsapda” értékelése elsőként