Csalogatóanyag egér- és patkány csapdához

2850 Ft

  • egércsapdában, patkánycsapdában is használható

  • vegyi anyagoktól mentes készítmény

  • hatékony csalogatja magához a rágcsálókat

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ERBR0101947 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Csalogatóanyag egércsapdához és patkánycsapdához:

A Big Cheese tubusos csalogatóanyag egércsapdához kiválóan alkalmas alkalmas élvefogó egércsapdához, vagy használhatja nem élvefogó egér- és patkánycsapdába is. Tudjuk, hogy az egerek nagyon szeretik a lakásunkban fellelhető egyéb élelmeket mint pl: a mogyoró, csokoládé, szalonna, de mi inkább a biztosat ajánljuk Önnek. Ezzel a csalianyaggal biztos nem fog az előfordulni, hogy az elkapni kívánt rágcsáló nem megy be érte a csapdába.

Tartalmaz méreganyagot a csalogatóanyag?

Nem, a termék környezetbarát összetevői természetes, méregmentes anyagokból készült. Mint manapság mindenkinek, így nekünk is fontos, hogy amennyire csak tudjuk, védjük meg a földünket a káros anyagoktól. Egy tubus a tapasztalatok és a visszajelzések alapján kb. 15-20 alkalomra elegendő. A csalogatóanyag hatásfokát javíthatjuk azzal is, hogy olyan egérfogó csapdát vásárolunk mint ez a Egér élvefogó fémdoboz csapda, mely egyszerre több egér elfogására és csapdában tartására képes. Így nem kell minden egér vagy esetleg patkány után újra használni a csalogatóanyagból.

Milyen módon kell használni a Csalogatóanyag egércsapdához termékünket?

Nyomjon megfelelő mennyiségű csalogatóanyagot a már aktivált csapdába, a kijelölt helyre. Használjon közben védőkesztyűt vagy utána alaposan mosson kezet! A csalianyag mérget ugyan nem tartalmaz, de azért nem javasolt a szájba, szembe kerülése. A készítmény alkalmas a patkányok ellen is, csak a megfelelő, nagyobb méretű csapdákat kell használni ezen nagyobb testű rágcsálók ellen.

További információk

Tömeg0.1 kg
Méretek17 × 9 × 2.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csalogatóanyag egér- és patkány csapdához” értékelése elsőként