Automata fém élvefogó egércsapda

9950 Ft

  • erős és tartós

  • 15 egér elfogására alkalmas

  • állatbarát kivitel

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ERBR0101928 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Automata fém élvefogó egércsapda 15 egér elejtésére

Találkozott már hasonló élvefogó egércsapdával? Ha még nem akkor hadd mutassuk be Önnek a Pest-Stop cég kiváló fém egérfogóját.

Ez az automata élvefogó csapda kiváló választás lakásokba, irodákba és műhelyekbe. Nagy előnye más csapdához képest, hogy ebben az egereknek nem esik bántódása, ettől függetlenül működése nagyon hatékony és több egeret tud a készülék a csapdában tartani. Mivel a csapda működése mechanikus így semmilyen káros méreganyag nem kerül a környezetünkbe. Ezzel is óvjuk a mi kis kék bolygónkat.

Automata élvefogó egércsapda működése:

Az egereket a készülék jobb és bal oldalán/ besétálnak a csapda közepe felé,és itt rendkívül érzékeny aktiváló tálca érintésével működésbe hozzák a beterelő lapátokat. A lapátok a már felhúzott rugó segítségével gyorsan, de sérülés mentesen a csapda belsejébe terelik az egereket úgy, hogy a csapdába korábban beterelt egerek sem tudnak kiszabadulni. A csapda rendkívüli felhasználóbarát, hordozó füllel és a tetején egy kémlelő ablakkal van ellátva. A készülék ürítését a tető elcsúsztatásával tehetjük meg.

Az otthonunkban, munkahelyünkön elszaporodó egerek, patkányok roppant kellemetlen problémát jelentenek. Megdézsmálják az élelmiszert, megrágcsálják a falban a vezetékeket, átrágják magukat a falakon, ezen felül pedig a legtöbben halálra rémülnek, ha meglátnak egy egeret vagy patkányt.

Ami szintén súlyos probléma az egerekkel kapcsolatban, hogy rengeteg sok fertőzést terjesztenek bundájukban. Kifejezetten veszélyes lehet, ha felütik fejüket otthonunkban.

Egér ellen sok jó módszer létezik, áruházunkban pedig rengetegféle terméket megvásárolhat, melyek segítségével sikeresen felveheti a harcot ezekkel a rágcsálókkal, kártevőkkel. Léteznek azonban a hagyományos egércsapdákon és mérgeken túl olyan módszerek is, melyek azoknak kedveznek, akik nem akarják bántani az állatokat, csak meg szeretnének tőlük szabadulni és jó messze tudni őket a lakásuktól, házuktól.

További tartalmakért látogasd meg ez Elriasztók.hu facebook oldalát is, hogy értesülj a legújabb akciókról.

További információk

Méretek23 × 14 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Automata fém élvefogó egércsapda” értékelése elsőként